Rychlý příjezd přímo k Vám a odborné odstranění problému.Pro zámečnickou pohotovost nonstop volejte 777 06 24 06.

07.03.2013 20:38

Naše zámečnická služba zajišťuje kompletní servis v oblasti otevírání prakticky všech typů zámků 24 hodin denně , 7 dní v týdnu a to v Praze a středočeském kraji. Jsme připraveni vyřešit skoro jakýkoliv problém týkající se zámků, vložek a dveřní techniky obecně.Vaše spokojenost je náš hlavní cíl.

Naši zámečníci k Vám vyjíždějí z těchto míst tak, abychom co nejvíce zefektivnili rychlost příjezdu k Vaší zakázce.Vyrážíme k Vám aktuálně vždy z nejbližšího místa od zadané zakázky a proto jsme schopni efektivně řešit vzniklé problémy.Naši zámečníci jsou u Vás v případě výjezdů v hlavním městě statisticky  v průměru za 22 minut a v případě mimopražských  za 46 minut.

Samozřejmostí je důkladné, odborné a pravidelné školení našich zámečníků tak, abychom drželi krok s novými trendy na poli zabezpečovací techniky a dokázali pro Vás najít vždy nejefektivnější řešení případného problému, nebo Vám vyhověli našimi znalostmi při výběru cylindrických vložek, bezpečnostních zámků, bezpečnostních kování a dalších výrobků.